AVV: de democratische vakbond

Doe mee met de dag van de Duurzaamheid, en leer hoe jij je persoonlijke invloed op werk op dit vlak kunt uitoefenen

Hoe kun jij jouw persoonlijke invloed op duurzaamheid op de werkvloer uitoefenen? 

Het klimaat verandert en om ervoor te zorgen dat de volgende generaties op een leefbare planeet wonen, moeten we met z’n allen stappen zetten. Hierdoor zal de samenleving en jouw werkplek er in de toekomst heel anders uitzien. 

Daarom willen wij nu al met werknemers uit verschillende sectoren aan de slag om te gaan kijken hoe zij een positieve invloed kunnen hebben op de werkplek: op welke manier kan jouw werkplek toekomstbestendig worden en hoe kaart je dit aan op werk? 

AVV heeft het recht op een Groene Baan vastgelegd in een aantal cao’s. In de sector Retail non-food en de sector Bloemen voeren we projecten uit met betrekking tot de uitwerking van het klimaatakkoord.

We nodigen werknemers én werkgevers uit de sectoren Retail non-food, Bloemen, Kunsteducatie, Provincies en werknemers van de bedrijven Tilburg Trappers en Plantion uit om op 10 oktober samen met ons het recht op een Groene Baan en de uitvoering van het klimaatakkoord concreet te maken: wat kun jij doen en hoe pak je dit aan? We willen werknemers én werkgevers motiveren en inspireren om gezamenlijk met klimaatuitdagingen aan de slag te gaan in relatie tot de werkvloer. 

Deze dag leren we in de Moestuin in Maarschalkerweerd door lezingen wat er allemaal op onze maatschappij en aarde af gaat komen, en tijdens de praktische workshops gaan we aan de slag om dit concreet toe te kunnen passen op de werkvloer. 

Aan het einde van de dag weet jij dus precies wat er mogelijk is en hoe je dit aanpakt! 

Wil jij jouw werkplek verduurzamen en toekomstbestendig maken? Meld je dan aan via aclaessen@avv.nu

Nog even praktisch op een rijtje:
Datum en tijd: 10 oktober van 9.30 tot 17.00  
Locatie: Moestuin Maarschalkerweerd  
Inclusief: lezingen, workshops, lunch en borrel 
Kosten: Gratis 

16 juni 2022

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel