AVV: de democratische vakbond

Werkgevers meer tijd nodig. AVV blijft zich inzetten...

Bioscopen en filmhuizen

In de sector bioscopen en filmhuizen werkt AVV samen met een actieve en enthousiaste groep medewerkers vanuit diverse bioscopen. In december 2015 hebben we een enquête gehouden over de thema's die medewerkers in de cao geregeld willen zien en de wensen die zij hebben ten aanzien van hun arbeidsvoorwaarden. Werk jij in een bioscoop of filmhuis en lijkt het je leuk om ook mee te doen, dan nodigen we je van harte uit om je aan te melden voor ons cao-panel of medezeggenschapsplatform

De cao Bioscoopbedrijf liep tot 1 juli 2016. Op 24 mei 2016 heeft de werkgeversorganisatie aangegeven meer tijd nodig te hebben. AVV blijft haar best doen om voor jou een nieuwe cao te sluiten. Wil je meepraten en laten weten wat jij belangrijk vindt? Meld je dan aan voor het cao-panel of vul het contactformulier als je plaats wil nemen in het medezeggenschapsplatform.

08 september 2016

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel