Vandaag (dinsdag 28 februari 2017) opent de stemming voor de cao zelfstandige klinieken. Iedereen die in een zelfstandige kliniek werkt kan stemmen over de gemaakte afspraken. Er zijn twee routes voor de stemming:

  1. voor 50-plus-klinieken, deze vielen al onder de cao ZKN.
  2. voor 50-min-klinieken, deze gaan volgens een gefaseerd ingroei-traject onder de cao ZKN worden gebracht.

Wanneer je nu al onder de cao ZKN valt, dan werk je bij een 50-plus-kliniek. Zo niet, dan werk je bij een 50-min-kliniek. Twijfel je, dan kun je dit het beste bij je werkgever navragen, voor je verder gaat stemmen.

De stemming blijft drie weken open tot 20 maart 2017.

Wil jij ook je stem uitbrengen? Dan kan je HIER alvast je aanmelden voor het cao-panel. Geef bij de sector aan dat je in de ZORG werkt. Aanmelding is gratis en je hoeft hiervoor geen lid te zijn van AVV. Als je eerder hebt deelgenomen aan een stemming voor de cao zelfstandige klinieken, dan hoef je je niet opnieuw te registreren. Je ontvangt als de stemming opent een mail met een unieke code om te kunnen stemmen.

Kijk HIER voor informatie over het principeakkoord cao zelfstandige klinieken.
Kijk HIER voor veelgestelde vragen en antwoorden over het akkoord.

31 maart 2017