AVV: de democratische vakbond

Je loon gaat omhoog!

Fashion; Sport & LifestyleRetail non-foodSamenwerkende Winkels en KetensTuincentraVereniging van Grootwinkelbedrijven in TextielWonen

Werk jij in de retail en val jij met je salaris binnen de loonschalen van de cao, dan krijg je op 1 januari weer een loonsverhoging. Deze is hetzelfde als de gemiddelde loonstijging in Nederland: 1,34% van je bruto loon.

                                                                                              de tekst gaat verder onder de afbeelding

Val jij onder de cao Retail non-food? Dat zijn werknemers van fashion, sport, lifestyle-winkels, grootwinkelbedrijven in textiel, juweliers, parfumerieën, tuincentra, woonwinkels. Dan krijg je twee keer per jaar loonsverhoging, namelijk in januari en juli. In juli 2019 is er dus opnieuw een loonstijging. De verwachting is dat die gelijk aan óf nog iets hoger zal zijn dan het huidige percentage. Dan ligt de jaarlijkse loonstijging boven de 2,5% waar de cao-onderhandelaars aanvankelijk van uitgingen. Mooi nieuws voor jou als medewerker: hoe beter het gaat met de economie, hoe meer je daarvan terugziet op je loonstrook. Vanaf 1 januari kun je de verhoging op je loonstrook zien.

Heb je hulp nodig?

Mocht je de loonsverhoging niet zien of nog vragen hebben, kijk dan op onze helpdesk cao retail non-food.
Wil je weten welke rechten je nog meer hebt? Of vind je dat er wel iets verbeterd kan worden? Stuur een mailtje en vertel ons wat jij belangrijk vindt.

Deze informatie geldt voor jou wanneer je als werknemer onder de cao retail non-food 2018-2020 valt. Weet je niet onder welke cao jij valt, vraag het je werkgever.

19 november 2018

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel