AVV: de democratische vakbond

Cao-onderhandelingen verschillende bedrijven en sectoren

Aan het eind van het jaar lopen veel cao’s af bij bedrijven en sectoren waar AVV aan de cao-tafel zit. Dat betekent dat we in die sectoren en bedrijven nu aan het onderhandelen zijn over een nieuwe cao, of daar binnenkort mee beginnen.

Dit is het geval bij, onder andere, de bedrijven Curium, Ricardo, RET, de Tilburg Trappers, Blue Circle en Mediq. Bij de sectoren Retail Non-Food, Zelfstandige Klinieken, Gespecialiseerde Bloemendetailhandel, Kunsteducatie, Kraamzorg en de Provincies is dit ook het geval. Kijk op de sectorpagina van het desbetreffende bedrijf of sector voor meer informatie.

Werk je bij een van deze bedrijven of in een van deze sectoren? Dan kan jij meepraten én meestemmen over jouw nieuwe cao. Bij AVV mogen namelijk alle medewerkers meestemmen over hun arbeidsvoorwaarden, lid of geen-lid. Meld je door je te registreren in ons gratis cao-panel of door je als lid aan te melden. Je kan ook altijd een mail sturen naar info@avv.nu om input door te geven, dan komt het terecht bij een van de sectorbestuurders.

23 oktober 2023

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel