Tuincentra

In de module Tuincentra van de cao Fashion, Sport & Lifestyle is afgesproken dat vóór 1 december 2016 alle functies met FUWAM, het functiewaarderingssysteem van de cao FS&L, gewaardeerd moeten zijn. Door een fout stonden maar drie functieprofielen voor de verkoopmedewerkers in de cao (alleen niveaus A t/m C). De niveaus lopen echter door tot en met niveau E. Op functiewijzer.nu stonden de functieprofielen voor niveau D en E wel in het systeem. Inmiddels is de cao opnieuw aangemeld bij het ministerie van SZW met alle profielen erin. Klik HIER voor de volledige tekst van alle profielen voor de functiefamilie Verkoop bij de Tuincentra.

Heb je het idee dat je functie niet goed is ingedeeld omdat deze profielen niet in de cao stonden, trek dan aan de bel bij je werkgever. Heb je vragen voor AVV over je indeling of functieprofiel, neem dan contact op met onze cao-helpdesk. Dat kan HIER.

22 december 2017