AVV: de democratische vakbond

Verslag van de stemming Retail non-food: 60% stemt voor

Fashion; Sport & LifestyleSamenwerkende Winkels en KetensTuincentraWonen

De uitslag van de stemming onder werknemers in de retail over de nieuwe cao voor de retail is bij AVV positief: 60% van de voor- en tegenstemmers stemde voor de nieuwe cao. 

De belangrijkste afspraken zijn een loonsverhoging van ongeveer 5% in twee jaar, een eigen opleidingsbudget en een regeling voor oudere werknemers, die er voor zorgt dat deze werknemers minder hoeven te werken, maar met behoud van pensioenopbouw. 

Het verslag van de stemming voor de gemaakte afspraken voor de nieuwe cao retail kun je hier inkijken. Het onafhankelijke bureau Labyrinth heeft in opdracht van AVV de stemming georganiseerd en het verslag opgesteld. Je kunt ook het verslag downloaden.

28 augustus 2018

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel