AVV: de democratische vakbond

Rekenhulp voor toeslagen

Informatie voor oud-werknemers Primark

Op deze pagina vind je twee documenten waarmee je zelf kan berekenen hoe groot jouw loonvordering is bij Primark.
1. De toeslagtabellen
2. De rekenhulp

Het is best ingewikkeld, maar de moeite waard als je recht hebt op het geld.

Zelf doen en hulp vragen
Je moet uit je urenoverzichten uit Manus je gewerkte uren, vakantiedagen en ziektedagen halen en op een rij zetten. Dan kan je zelf (of misschien met wat hulp van een oud-collega, of iemand anders die handig is) berekenen of je recht hebt op een nabetaling, en hoeveel. Heb je alleen loonstroken, dan kun je ook een berekening maken via een andere methode. Dit staat ook beschreven in de rekenhulp. 

Helpdesk AVV
Als je vragen hebt over hoe je het moet doen, bel of mail onze helpdesk. Het emailadres is info@avv.nu, het telefoonnummer 070-4442140 (werkdagen tussen 9.00 en 17.00), of het contactformulier van de helpdesk (Voorpagina | Helpdesk CAO Retail non-food (avv.nu). AVV is er voor leden en niet-leden, dus ook als je geen lid bent van AVV kun je advies krijgen via onze helpdesk.

 

22 maart 2021

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel