AVV: de democratische vakbond

Rond de tafel met KLM

KLM

Naar aanleiding van onze aanmelding als vakbond bij KLM hebben wij begin februari een eerste kennismakingsgesprek met de juridische afdeling van KLM. De afdeling wil onder meer weten hoeveel leden we inmiddels hebben onder de vliegers.  

AVV heeft aangegeven ook kennis te willen maken met de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen van KLM. De juridische afdeling wil dat niet faciliteren. We gaan nu zelf die contacten leggen.

Wij gaan ervan uit snel na de kennismaking aan de cao-tafel aan te schuiven. Kort na deze ontmoeting met KLM hebben we de eerste bijeenkomst van onze KLM Bedrijfsledengroep, om elkaar te leren kennen en te bepalen wat de insteek gaat worden bij de cao-onderhandelingen.

25 januari 2022

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel