AVV: de democratische vakbond

Dreiging KLM

KLM

AVV is eigenlijk nog maar net actief bij KLM maar in de aanloop naar het komende overleg van 16 maart hebben we onze ruime ervaring als vakbond goed kunnen inzetten.  
Zo was er een dreiging van KLM, voor een groot aantal van onze leden, met een loonstop als ze niet op heel korte termijn een door KLM toegestuurd formulier zouden invullen. Dat formulier bleek overigens niet het correcte formulier te zijn. KLM heeft uiteindelijk een nieuw formulier toegestuurd maar hield vast aan dezelfde deadline en sanctie. AVV heeft hiertegen geprotesteerd en kreeg initieel geen reactie van KLM. Met een mogelijk kort geding in het verschiet bleek tijdens een later gesprek met KLM dat KLM deze sanctie gelukkig al had laten vervallen.  
AVV heeft binnenkort weer een afspraak staan met KLM waarin we afspraken willen maken over het operationeel overleg. 

15 maart 2022

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel