AVV: de democratische vakbond

Geef je mening!

Kraamzorg

AVV voert cao-onderhandelingen in de sector Kraamzorg. Dat doen we uiteraard namens jullie. We vinden het daarom belangrijk dat we weten hoe jullie over bepaalde onderwerpen denken. Daarom hebben we een aantal sessies gepland om met jullie te praten over verschillende thema's en onderwerpen. Tijdens iedere sessie behandelen we andere onderwerpen. Om van tevoren een helder beeld te hebben van hoe jullie over deze onderwerpen denken, willen we jullie vragen om hierover enquêtes in te vullen. 

De eerste sessie staat voor de derde week van april gepland en de het thema van deze sessie is organisatie van werk. De onderwerpen die we willen gaan behandelen zijn de volgende. Per onderwerp is er een verschillende enquête zodat jij je mening kunt geven over onderwerpen die jij belangrijk vindt:
- Wachtdienst en wachtdienstvergoeding
- Bereikbaarheidsdienst
- Project Partus Poules
- Min- en plusuren
- Zeggenschap werknemer
- Leer- en begeleidingsplan

05 april 2022

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel