AVV: de democratische vakbond

Werknemers aan zet

VVNL

AVV zit aan tafel bij het Veiligheidsdomein en heeft hier een onderhandelaarsresultaat bereikt. Van 2 tot 12 september kunnen medewerkers stemmen over hun nieuwe cao. Bij AVV geldt namelijk dat alle medewerkers mogen stemmen, lid of geen lid.

In de nieuwe cao stijgen de salarissen met ruim 17%. Als de inflatie dit jaar toeneemt, kan dit nog meer worden. Het is een cao van de toekomst, met meer ruimte voor inzet van flexibelere krachten en een beloning in ruil voor die flexibiliteit in de vorm van een hoger salaris, meer zeggenschap over werktijden en een ruimer pensioen.

Werknemers krijgen in de cao verder onder andere:

  • Meer keuze in vrije dagen
  • Een hoger ontwikkelingsbudget
  • Een hogere kilometervergoeding

Zie voor meer details het principeakkoord.

01 september 2022

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel