AVV: de democratische vakbond

De stemming is gesloten!

Brocacef

Tot en met afgelopen maandag 3 april kon je stemmen over je nieuwe cao. Binnenkort maken we het resultaat van de stemming bekend

Nieuwe cao? Jij bepaalt 
In de afgelopen weken hebben we, samen met FNV en CNV, onderhandeld over een nieuwe Brocacef cao. En met succes!  Afgelopen week – woensdag 22 maart - is er akkoord bereikt over een cao. Wij zijn tevreden met het bereikte resultaat, maar uiteindelijk beslis jij! 

Wat hebben we bereikt:

  • We hebben bereikt dat jullie salarissen de komende periode met tenminste 7% stijgen, en wel met 5% per 1 april 2023 en met 2% per 1 februari 2024.  
  • Is jouw salaris ingedeeld in een van de salarisschalen C/D/E/F/G, dan wordt het salaris per 1 april 2023 extra verhoogd met €35,-- bruto. Deze verhoging is het gevolg van het aanpassen van de tabel onregelmatigheidtoeslag.  
  • De nieuwe cao kent dan een looptijd van 18 maanden. Beginnende op 1 februari 2023 tot 1 augustus 2024. Daarna – en liefst eerder - starten de onderhandelingen over een nieuwe cao. 
  • Omdat de verhoging niet per 1 februari ingaat is afgesproken om deze periode te compenseren met een éénmalige uitkering ter grootte van €225,-- bruto. 
  • Verder gaan we tijdens de looptijd van de cao kijken hoe een IKB-systeem kan worden ingericht en hoe om te gaan met de werk-privé balans bij verschillende levensfasen. 

Wil je precies weten wat er is afgesproken, klik dan hier om het resultaat te lezen.

Jij bent nu aan zet! 
Dit resultaat willen we graag aan jullie voorleggen, immers jouw mening telt. Hoe doe je dat?  

Dit doe je door te stemmen over het resultaat. LET OP:  je mag alleen stemmen als je valt onder de cao Brocacef. Is een andere cao op jou van toepassing, dan mag je NIET stemmen.

Bij AVV kan je stemmen, of je nou lid bent of niet.. Gebruik daarvoor onderstaande QR-code. De stemprocedure staat uitgelegd op deze stempagina.

 

Tot wanneer kan je stemmen? 
Bij alle bonden geldt dat er gestemd kan worden vanaf maandag 27 maart tot en met maandag 3 april 12:00 uur. Om 12:00 sluiten de stemmingen.  

Waarover stem je? 
Je stemt over het resultaat. De afspraken van het resultaat kan je hier nalezen of op de stempagina.  

Kortom, sluit aan en geef je mening. Heb je vragen, stel ze gerust! Je kunt ze mailen naar sectorbestuurder René Koorn.

24 maart 2023

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel