AVV: de democratische vakbond

Een nieuwe manier van onderhandelen bij Brocacef

Brocacef

Bij Brocacef slaan we een nieuwe richting in. Nadat we begin augustus in een kick-off meeting met werknemers en werkgever spraken, besloten we om de (toekomstige) arbeidsvoorwaarden op een nieuwe manier tot stand te brengen. Hiermee vernieuwen we ook het cao-overleg. In dit traject zijn twee dingen bepalend voor wat we in de cao gaan regelen; de belangrijkste bevindingen van het medewerkers betrokkenheidsonderzoek en Preference Scans arbeidsvoorwaarden. Deze Preference Scans zijn al eerder uitgezet. Door deze aanpak bepalen medewerkers de agenda van wat er in de komende en de volgende cao's moet worden geregeld. Medewerkers komen met uitgewerkte voorstellen voor werkgevers. We houden jullie op de hoogte van dit traject en deze nieuwe aanpak.

12 september 2023

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel