AVV: de democratische vakbond

Voorbereidingen cao-traject in volle gang

Zelfstandige Klinieken

AVV is al begonnen met de voorbereidingen voor de aankomende cao gesprekken voor een nieuwe cao. De huidige cao loopt van 01-01-2022 tot 31-12-2023. De onderhandelingen voor de nieuwe cao zijn gepland voor oktober – december. Voorafgaand aan deze onderhandelingen komen we samen met ons medezeggenschapsplatform (voornamelijk leden van de ondernemingsraden van de verschillende klinieken binnen de sector) om de inzetbrief en onderhandelingen voor te bereiden. We brengen met hen in kaart waar behoefte aan is in de nieuwe cao. Tussen elke onderhandelingsronde door komen we ook samen zodat we de voortgang samen kunnen bespreken.

Als je actief op de hoogte gehouden wil worden van de voortgang dan kan je je via deze link aanmelden. Dan ontvang je onze nieuwsbrieven.

02 oktober 2023

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel