AVV: de democratische vakbond

Onderhandelaarsresultaat voor de zelfstandige klinieken 

Zelfstandige Klinieken

De afgelopen weken zijn er stevige onderhandelingen geweest tussen AVV en ZKN voor een nieuwe cao. Tijdens de laatste onderhandeling zijn we tot een onderhandelaarsresultaat gekomen. Hier kunnen jullie dit onderhandelaarsresultaat lezen.  

De afspraken voor de nieuwe cao met een looptijd van 18 maanden (1 januari 2024 tot en met 30 juni 2025) zijn onder andere: 

  • driemaal een algemene loonsverhoging, optellend tot 12%; 
  • een verbetering van het salarisperspectief voor de meeste medewerkers; 
  • een verhoging van de opbouw van het vakantiegeld; 
  • verhoging van de tegemoetkoming reiskosten; 
  • diverse studieafspraken ter voorbereiding op mogelijke toekomstige cao-wijzigingen. 

Wij vinden dat we eruit hebben gehaald wat er in zat en zijn positief gestemd over het onderhandelaarsresultaat: wij vinden het een mooi resultaat. Bij AVV kun je, zoals altijd, stemmen over dit resultaat. Zodra die stemming openstaat, ontvang je een uitnodiging per e-mail. Nodig dan vooral ook je collega’s uit om te stemmen. Zoals altijd, ondertekent AVV de cao alleen wanneer de meerderheid van de stemmen positief is. 

15 december 2023

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel