AVV: de democratische vakbond

De nieuwe cao Kraamzorg is van kracht

Kraamzorg

Begin maart lieten we je weten dat de stemming over de nieuwe cao Kraamzorg positief was. Het resultaat was door zowel de achterban van de bonden als van Bo Geboortezorg akkoord bevonden. Gisteren, donderdag 25 april, is het convenant tussen Zorgverzekeraars Nederland en Bo Geboortezorg ondertekend. Daarmee is de nieuwe cao van kracht!

In de nieuwe cao staan, onder andere, salarisafspraken, waarbij je vanaf 1 januari 2024 een structurele salarisverhoging van 3,5% krijgt, en vanaf 1 april 2024 nog eens 3,5% krijgt. Daar bovenop komt nog eens 3% vanaf 1 juni. Deze verhogingen krijg je met terugwerkende kracht. Het uitbetalen van het nieuwe loon moet uiterlijk 30 juni gedaan worden. Gebeurt dit niet? Trek dan vooral bij ons aan de bel!

Heb je nog vragen over de nieuwe cao, of wil je iets anders melden? Mail dan naar sectorbestuurders Chantal Klei of René Koorn.

26 april 2024

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel